Arsenal v Chelsea


Jahapp, är det lika bra att ta tag i detta inlägg nu på en gång? I guess so.

Matchbilden överlag var det faktiskt inget fel på. Arsenal spelade riktigt bra med tanke på vilka som stod för motståndet. Vi hade otroligt många chanser, till skillnad från hemmalaget. Tyvärr satte vi inga av dessa chanser, och det gjorde dem.

Det som oroade mig mest under hela matchen var hur kapten (?) Squillaci och Chamakh spelade. Chamakh var helt otroligt värdelös efter nicken alldeles i början. Jag förstår det inte! Han spelade så halvhjärtat att det inte var sant. Och Squillacis misstag kunde ha kostat oss matchen långt innan Alex satte punkt för den precis i slutet. Hur kommer detta sig? Ja, jag vet ärligt talat inte. Wenger sa själv innan idag att Chamakh inte skulle vara osynlig på Stamford Bridge. Tyvärr blev det så.

Fabianski spelade riktigt riktigt bra idag, till skillnad från de ovan-nämnda. Hans räddningar var grymma och den sista frisparken var helt omöjlig att sätta stopp för. Mycket bra jobbat av honom. Jag sa ju innan matchen att han skulle ha en kanon-match, eller hur? ;)

Nasris move han gjorde precis innan han fyrade av ett halvdant skott var grymt snygg. Perfekt skottfint och kom till avslut gjorde han ju trots allt. Tyvärr gick den inte in. På tal om att komma till avslut så gjorde Arshavin det mycket bra idag. Han kom till åtminstone två avslut. Framsteg.

2-0. Förlorade gjorde vi, men om man ser på prestationsnivån jämfört med tidigare möten med Premier League jättarna så har vi faktiskt gjort stora framsteg. Vi har alla chanser i världen att slå dem på hemma plan i december.

Kommentarer
Postat av: Alexander

Börjar ju bli rätt tråkigt, det här du ;) Vi får vänta till van Persie och Bendtner är tillbaka, då du...

2010-10-04 @ 16:26:54
URL: http://alexanderism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0