Arsenal v Wigan Athletic

Inte okej match. Visst, vi gick inte helt poänglösa från den, men vi förlorade 2 viktiga poäng som vi lika gärna hade kunnat få med oss. Skitstraff i inledningen av matchen och ännu skitigare mål mot slutet. Frustrerande. Men nu ser vi framåt och inleder 2011 med en härlig vinst borta mot Birmingham och Sebastian Larsson. Hoppas också att Wilshere hamnar i målregistret på sin 19 födelsedag. Tjoflöjt!

Arsenal v Chelsea

O to be a Gooner! Song inledde storvinsten på ett storartat sätt

Vilken underbar underbar underbar match! 3-1! KAN NI FATTA DET? VI VANN MED 3-1! Och det hade lika gärna kunnat vara 3-0. Ivanovics mål vad ju bara jätteonödigt.

Det var väldigt nervöst här hemma i början av matchen. Jag skulle inte ha orkat med en till storförlust, även nu när Chelsea stod för motståndet. Minuterna gick och spelarna var mer eller mindre bra. Vissa bättre än andra, som alltid. Men sen kom det, precis innan halvtidsvilan. 1-0 målet av Alex Song som fick alla Arsenalsupportrar världen över att dö av lycka! Trots att matchen var långt ifrån över. Vi gick till paus med övertag och det är inte något vi gjort mån dem på mycket mycket länge...

I början av andra halvlek bestämde sig Chelsea för att satsa offensivt, vilket de verkligen inte gjort under första halvan av matchen. Detta straffade sig rejält för våra Gunners var på G. Två riktigt snabba underbara snygga mål av Fabregas och Walcott, på endast ett intervall av 3 minuter. Nu vad Chelsea så nere i sin lilla grop de kunde komma.

Trots detta lyckades Ivanovic (med seriöst världens kortaste underkropp) nicka in ett onödigt mål bakom en chanslös Fabianski. Drogba slog den snabba frisparken och ingen var riktigt med. Hade vi tagit ut segern lite i förskott? Kanske... kanske inte. Men vi förväntade oss inget baklängesmål i den situationen, det är ett som är säkert. Över lag var Fabianski väldigt stabil i alla fall och det känns bra att han upprätthåller sin ökade status (men jag ser även fram emot Szcsneys nästa match i buren!).

3 poäng mot Chelsea alltså. 3 poäng... och inte 1-0. Utan 3-1. Vi var solklart det bättre laget RAKT igenom och Chelsea hade ju ändå en riktigt riktigt bra startelva! Lampard tillbaka, Drogba, Essien, Mikel, Malouda hela gänget var på plats. I och för sig var inte Anelka med... det kanske var där det brast ;)

ELLER SÅ ÄR ARSENAL TYP DET BÄSTA LAGET TYP EVVEERRRRRR. Ja. Så måste det vara.

God jul på er Gooners!

HAPPY HOLIDAYS!

Det här är priceless. Sagna är typ gulligast ever haha! Och Shavi... :')
Världens bästa lag. Jajamän!

God jul igen!

GOD JUL ALLA FINA LÄSARE!

Ville bara hälsa alla en riktigt riktigt riktigt riktigt god jul! Och jag längtar verkligen efter måndagens match mot CHELSEA. Vi KAN vinna! Vi SKA vinna!

Hoppas ni har en superjul!

FC Barcelona

Barcelona... FC Barcelona... VARFÖR BARCELONA?!?!?

(Namnet Barcelona är bara jättekonstigt nu för att jag har tänkt/skrivit det så många gånger...)

Varför ska vi alltid få Barca? Men det är dags för revenge! Förra året åkte vi ut mot dem. I år ska vi vinna. Och Pep är ju redan skraj så detta ska gå bra. Believe.

Vem ska vakta Arsenals mål framöver?

Ville bara lägga upp detta...

Arsenal v Manchester United

Szczesney MotM, den enda som förtjänar det!

Vad kan man säga? Det är chockerande hur många procent resterande spelare fick (aka alla utom Szcz). Vi var så otroligt värdelösa idag att det inte ens var roligt.

Fantastisk första match av SuperSzcz. Han kan sova gott i natt. Resten av laget däremot. Vad är grejen liksom?? Jag fattar verkligen inte. Varför är vi så dåliga när det väl gäller? Inte OK.

Skit samma. Allt sög och nu ser vi istället fram emot helgens match mot Stoke! :) Och på fredag är det CL lottning :D Tjoho. Godnatt gooners. x

Arsenal v Partizan Belgrade

Sammanfattningen av gårdagens match:

Underbart att vi vann och är vidare till åttondelsfinal! Men spelet var väl inte sådär jätteimponerande om man säger så. Första halvleken var ett skämt men ett mål fick vi i alla fall. På straff. Sen under andra halvleken började det bli lite bättre och målen började komma. Mål av Walcott och Nasri och matchen slutar 3-1.

Nu tycker jag att vi hoppas på Schalke i nästa omgång ^^ Heja heja!