Kolo vs Ade @ Manchester CityFöre detta Arsenal-spelarna Kolo Touré och Emmanuel Adebayor rök ihop på dagens City-träning. Precis innan morgondagens match mot Arsenal. Jag är nog inte ensam om att vara nyfiken på vad bråket handlade om och vem som startade det. Det ryktas också nu att Adebayor närmar sig lån till Real Madrid... vad ska han dit och göra?

Jag tror att det var Kolo som startade det... hahah. Jag vet inte varför men jag tror alltid att den oväntade är boven. Speciellt när det gäller våra katter hemma. Bajskatten (ett av kattens många fina namn) bråkar alltid med Fluff och alla hatar Bajskatten för det. Men jag LOVAR att det är Fluff som provocerar Bajsaren hela tiden. Inte okej.

Hur som helst...........

Vem tror ni startade bråket, vad tror ni det handlade om och vem tror ni vann?

Arsenal v Birmingham


RvP är fortfarande halvt i dålig form, men Nasri är lika på G som alltid!

Den här matchen var en av de mest plågsamma matcher jag någonsin sett på och jag vet inte ens varför. Vi vann med 3-0, vilket är en fantastisk start på 2011. Men själva matchen... jag vill bara att den skulle ta slut! Jag vet inte varför jag var så irriterad, men det kan ha något att göra med Uniteds oförtjänta vinst mot WBA och Spurs knappa vinst mot Fulham.

Hur som helst så gick minuterna (mycket långsamt) och RvP lyckades få in ett mål redan efter 13 minuter. Ett mål som studsade av diverse Birm-spelare. Sedan kommer Nasri i 57 minuten och gör ett riktigt snyggt mål. 2-0 so far. Sen 8 minuter senare gör Birmingham självmål och vi vinner matchen med 3 mål mot 0.

Detta var samma 11 som startade mot Chelsea, så klagomål om ändringar i startelvan var det ont om, till skillnad mot den senaste matchen mot Wigan, men jag tycker inte att det är riktigt rätt. Det handlar inte BARA om vilka som startar. Det det handlar om är vad spelarna som startar GÖR på planen. Och spelar "superspelarna" jättedåligt så kan man inte bara ta det. Som tur är fick vi i 3 mål i lördags så det var ju inte fara, poängmässigt.

Vill också påpeka att Fabianski fortfarande gör bra ifrån sig i målet! :) Det är riktigt kul!

På Onsdag har vi City hemma och kan förhoppningsvis fortsätta på 2011-unbeaten streak-et. Haha :)

GOTT NYTT ÅR!!!

Rent arkivmässigt fyller denna blogg 1 år nu! Fast den officiella födelsedagen är 30 januari, om jag inte minns fel haha :)

Hoppas ni har en superkväll/morgon. Och jag hoppas också att Arsenal dödar idag! :D Peace.

PS. HAPPY BDAY WILSHERE.

RSS 2.0