Arsenal v Wolverhampton

Vilken match! Mål av Chamakh i både första och sista minuten. Det började bli lite läskigt mot slutet då Wolves hade ganska bra tryck men det löste vi som sagt med ett kanonmål!

Arsenal hade bra tryck redan från början och större delar av första halvleken. Dock när klockan började närma sig 45 så släppte de lite. Det var nära att Wolverhampton kvitterade men Fabianski gjorde ännu en kanonmatch och höll tätt ända till slutet.

Wolverhampton tryckte på bra i början av första halvlek och Arsenal hade svårt att göra mål. Bland annat så var Djourou nära att utöka ledningen till 2-0 i 81 minuten. De två spelarna som hade störst del i att Arsenal höll nollan matchen igenom var Fabianski och Tomas Rosicky. Rosicky gick in 100% i alla närkamper och gjorde ett riktigt riktigt bra jobb.

Det var en spännande match med rolig upplösning i och med Chamkhs tidiga och sena mål. Fabianski är min MotM utan tvekan och nu väntar Goodison Park och Everton! Hoppas på att han presterar även där så att vi kan plocka hem de 3 poängen vi behöver!! :)