Arsenal v West Ham United


Song firar sitt tredje Premier League-mål för den här säsongen

Inför matchen hade Arsenal vunnit 47 av lagens 106 senaste möten. Efter matchen hade de vunnit 47 - men knappt. Två minuter innan fulltid fick vi med oss de tre poängen vi så desperat behövde och det tack vare Alex Songs snöboll.

Vad finns det egentligen att rapportera om denna match? Det var en av de tråkigaste matcherna jag sett på otroligt länge. Dött spel, tusentals missade chanser som egentligen inte var speciellt farliga alls, rörigt försvar så gott som hela matchen och ett pinsamt fel-inkast av Fabregas.

I den 53 minuten börjar det ändå hända något. Samir Nasri slår en helt perfekt frispark som tyvärr går i ribban. Detta följt av x antal målchanser på Arsenal som inte blir mål pga brist på vilja. Det var i alla fall så det såg ut. Så fort någon avslutar så ruttnar alla ihop. Ingen brydde sig om att gå på returer eller spela som ett lag.
Minuter efter att Walcott kommer in försöker han placera in bollen men den går precis på stolpen. Målramen var inte vår vän under helgens match på Emirates. Men efter många försök så får äntligen Song in bollen på nick. Riktigt snygga fintar och bollföringar av Clichy innan och perfekt inlägg på Songs vita huvud.

Det känns bra att kunna gå ifrån den 10 matchen denna säsong med tre poäng, trots en riktigt kass match. Nu gäller det att ladda batterierna till returmatchen mot Shakhtar på onsdag :)


Kommentarer
Postat av: eloosh

viktig spelare !! arsenal behöver honom..spelar bra med Denilson, där Denilson kan vara mer defensiv än Wilshare och Fabregas så då kan Song och Denilson variera sitt spel offensivt å defensivt..å de e drf Song kan gå upp mer offensivt dessa 2 senaste matcherna när han har spelat med Denilson.. skapade nårra målchanser med sina bra insticks passningar..

2010-11-01 @ 21:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0