Arsenal v Shakhtar Donetsk


Rosicky äger Söt-mannen borta i Ukraina

Vad ska man säga? 1-2. Vi var det sämre laget rakt igenom. Tråkigt att inte kunna säkra avancemang-plats så fort som möjligt men vi har fortfarande två matcher kvar att spela mot Partizan och Braga.

Jag tänkte att jag skulle fokusera lite på de positiva sakerna i matchen, för de mindre positiva... är så... negativa. Alltså: Walcotts mål - kanon! Han är snabb, och detta mål dödar inte alla spekulationer om att han bara är snabb och inget mer, men en bra löpning var det och ett bra, tidigt och säkert avslut :)

Fabianski gjorde också bra ifrån sig i onsdags. Det är ganska ovanligt att målvakterna får beröm men har de förtjänat det så ska de få det också. (Huvvaligen vilket rörigt inlägg det här blir ^^). Inget av målen var Fabianskis fel. Och även om Clichy failade lite vi ett av målen så kan man inte skylla förlusten på honom.

En av spelarna som var stabil matchen igenom var Djourou. Inget överflöd av skilligheter, utan helt okej försvar och gjorde viktiga ingripanden i farliga situationer. :)

Sedan var ju Nasri precis lika bra som vanligt och jag håller med kommentatorn om att han varit en av de bättre spelarna för oss so far denna säsong. :)

Kolla vilket positivt inlägg det kunde bli av en så otroligt dålig match! I like it.

Kommentarer
Postat av: Shavi

Vi är redan klara för avancemang. Men hade ju varit bra att säkra förstaplatsen iaf. Reservbetonat lag, svår bortamatch. Eastmond självmål fyfan :( tre Arsenalspelare gjorde alla mål i matchen ;) Walcott vilken lirare, han gör det så finurligt och skjuter i steget, precis innan målvakten slänger sig. Glöm inte att Shaktar vann Europa League för två år sen. Bra lag. Hoppas dem tar andraplatsen :) DUDU!



Ja visst blev ditt inlägg positivt trots förlusten. Förresten hur ska man förklara för kompisar som hånar en varje gång liksom för "Arsenal, laget som inte vinner några titlar längre?" eller "Ska ni inte sälja ert tomma titelskåp?" Varför kan inte folk förstå att lag inte kan konkurerra om titlar säsong efter säsong. Alla lag har svackor och efter 2005 blev vi av med superstommen och var tvungna att satsa på nya fräscha ungdomar...

2010-11-06 @ 01:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0