Mini-nyheter 100222


Bossen mellandags-snackar som vanligt

Walcott och Bendtner är i god form enligt Wenger. Han är nöjd med Bendtners insats mot Sunderland i helgen. Arshavin är också påväg tillbaka, vilket bara kommer plussa på laguppställningen.

Mannone snackade lite på Arsenal TV Online om Fabianskis insats och hur det är att stå där i målet. Som vi alla vet så kan målvakterna göra hur bra ifrån sig som helst men ett misstag och man är skurken i dramat. Mannone berättar att när detta sker honom tänker han istället vidare till nästa tillfälle då han kan visa att han är bättre än vad alla, efter missen, anser att han är. Han uppmuntrar Fabianski att göra detsamma. Inget har ju än avgjorts pga Fabianskis misstag mot Porto förra veckan...

Wenger tror
också fortfarande på att Arsenal har en chans i titel-racet. Och har de inte de, så kan de åtminstonde komma på en andraplats. Men som sagt så fortstätter vi att hoppas och tro på Superarsenal och att de kan klarar det.

PS. http://arsenals.blogg.se/ (dvs jag, haha) håller tummarna för att Tevez nyfödda dotter frisknar till och att han kan återvända till England inför City-Chelsea. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0