Inför Arsenal v Chelsea


En vist på Stamford Bridge sätter Arsenal i en bra position inför sista tredjedelen av säsongen

En av säsongens stora matcher närmar sig och jag känner att nerverna börjar komma, fast Arsène Wenger lyckas lugna ner mig och säkert många andra i gårdagens 'Match Preview' på Arsenal.com.

Bara det att Wenger säger hur titelhoppen inte kommer dö hos honom om de inte får med sig några poäng på söndag, gör mycket. I november låg vi 11 poäng efter Chelsea, nu är vi 6 poäng efter och möjligtvis 9 efter söndagsmatchen, så varför ska vi ge upp? Vi har haft det värre och vi vet att vi kan 'bounce-a' tillbaka med 10 matcher utan förlust, som vi gjorde sist.

Chelsea har endast släppt in 20 mål den här säsongen, men 15 av dessa mål har kommit från fasta situationer, så förhoppningsvis kan Arsenal införskaffa några sådana. Didier Drogba, antar jag, kommer vara den här matchens Rooney. Det är honom spelarna måste ha koll på eftersom att under hans senaste nio matcher mot Arsenal har han gjort tio mål.

Lagmässigt så är Campbell tillbaka, men Eduardo och Vela uteblir. Nicklas Bendtner är med i laget men är inte i tillräcklig form för att starta en match, och defenitivt inte en mot Chelsea. Och Almunia vaktar målet även i denna stormatch. Diaby är dock inte helt klar för spel. Han kommer genomgå ett fitness-test under morgondagen, men Wenger måste också avgöra om det är värt att riskera hans spelförmåga i och med Liverpool-mötet nästa vecka och Champions League matchen veckan därpå...

Nu får vi bara hoppas att spelarna inte överanalyserar matchen och gör en vinst mer svåråtkomlig än vad den egentligen är!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket bra blogg asso! Jag skulle absolut vilja skriva på denna blogg =)



Min kompis och hans vänner har en blogg som jag skriver på ibland, men det är inte så roligt där.. kolla in den http://www.gunners.netne.net/



Kolla artiklarna som Daniel Rogneson har skrivit ;)

2010-02-06 @ 16:28:15
Postat av: - YE HELLO , GET TO THE CHOPPAAAH!

- go chelsea ;P

2010-02-06 @ 18:56:52
URL: http://wolveriina.blogg.se/
Postat av: - YE HELLO , GET TO THE CHOPPAAAH!

- ja det kommer bli grymt undehållande men lär bli tuuuuuuffft!

2010-02-06 @ 19:03:24
URL: http://wolveriina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0