Arsenal v Chelsea


Ta efter Vermaelen och skjut mer pojkar...


Med bara 13 matcher kvar att spela i Premier League för Arsenals del så ligger de nu 9 poäng efter Chelsea. Matchen var helt värdelös om ni frågar mig.

Efter bara 8 minuter gör Drogba sitt första mål. Det är ett självklart mål som Almunia självklart inte tar. Vad skulle han ha gjort? Andra målet däremot, som kom redan efter 23 spelade minuter, var delvis Almunias fel. Han står framför bollen och, liksom följer den över sitt huvud med händerna. Inte okej.

Chelseas försvarsspel idag var så gott som felfritt. Det enda misstaget de gör under matchen är när de inte har koll på Arshavin på bortre stolpen, men det blev inget mål av det. Vi hade en del målchanser genom matchen. Av någon anledning så vill inte spelarna skjuta. De ska alltid slå den där passen som förstör allting. Den enda spelare som vågat skjuta under matchen var Vermaelen.

Bendtners insats efter inhoppet i 64e minuten var extremt tråkigt. Han får redan otroligt mycket kritik för sitt dåliga spel och så ska han försöka coola till det lite med en fint som förstör en helt legetim målchans. Nu kommer ännu mer kritik välla in. Jag tycker synd om honom och saknar den självsäkra Bendtnern vi såg i oktober.

Det var of course otroligt tråkigt att det blev 2-0 förlust idag men en rättvis 3 poängare till Chelsea. Det finns inget som tyder på att Arsenal skulle haft någon poäng alls, tyvärr. Nu gäller det återigen att rycka upp sig inför Liverpool på onsdag och sedan Champions League-mötet med FC Porto veckan efter.

Och till alla Arsenal-fans: Bli inte självmordsbenägna pga denna förlust. Alla lag förlorar och idag var det vår tur.

Kommentarer
Postat av: jch

Dessvärre blev det ingen vinst idag heller. Chelsea hade ett mycket bra försvarsspel. Också har de Drogba som gör målen. Det är bara att hopppas på vinst mot Liverpool på onsdag. Go Gunners!

2010-02-07 @ 21:37:56
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/
Postat av: ze Verminator

Jag tycker inte att Bendtner är alltför dålig idag.

Jag är ofta väldigt kritisk till hans insatser men idag så är han en av de bättre spelarna i laget. Han är vass och riktigt farlig i vissa stunder för Chelseas försvar. Han gav oss en frispark som vi nästan fick ut någonting av. Hade dock gärna sett honom från start denna match.



Fabregas är bra men kommer inte riktigt upp i den toppnivå som vi alla vet att han kan spela på.

Mycket pga andra spelares misstag.



Vad ska man säga om Almunia? Han spelar ett farligt målvaktsspel med dåliga passningar och helt värdelösa utsparkar. Och klasskillnaden han och Cech emellan märktes idag mer än någonsin.



Förlust mot Pool är nu inte helt omöjlig då spelarna förmodligen kommer att deppa och tro att chansen på att vinna PL denna säsong är förlorad.

Medan vi har ett Pool å andra sidan som kommer kämpa för sin heder och för att försöka befästa sin 4e plats.



Chansen att vinna några som helst titlar denna säsong är över. Och det kan vi tacka Wenger för.

Han arrogans gällande FA-cupen och hans val att spela Almunia denna säsong som förste keeper, istället för att pröjsa 200 millar för en duglig en, kommer nu att visa resultat.

Det resultatet kommer att bestå av ett Arsenal som har spelat ännu en säsong utan att vinna några titlar.

2010-02-07 @ 21:47:24
Postat av: tonytwist

orkar inte ens skriva någonting vettigt idag.. känner bara... tomhet... mörker.. buuuu

2010-02-08 @ 09:13:27
Postat av: Kungen

Fyfan vad tungt med torsk mot United först och nu Chelsea :( Kändes lite som sista chansen om vi skulle utmana nu fan. Men optimist som man är så ser man möjligheten fortfarande :D 13 matcher kvar nu, alltså 36 möjliga pinnar. Och det som är positivt är ju att United och Chelsea har svårare väg kvar att gå än Arsenal. Men fan 9 pinnar är mkt asså =/

2010-02-08 @ 23:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0