It can only get better


Som sagt. Det börjar ljusna. Lite. Arsenal Football Club har nu fått sin alldeles egna Jurassic Park! Chu "Ju" Young Park kommer till Emirates från AS Monaco och är hela 26 år gammal. Har Wenger äntligen släppt på sina strikta regler om unga spelare? Vi får väl hoppas det.

Ryktena om Arsenals transferlista går runt som jag vet inte vad. Igår var det Sneijder. I förrgår var det Kaká. Idag är det Mertesacker, som förvisso är på läkarkoll i London as we speak. Men det är fruktansvärt påfrestande och jag hoppas verkligen att Wenger får in lite fler spelare innan fönstret stänger.

Arsenals nya nummer 9 säger i en intervju med Arsenal.com "I am very honoured and I feel very happy to be at Arsenal. It is a dream to be here and I am really proud to be an Arsenal player. Now I just want to show how good I am and prove myself." Han kommer inte behöva göra mycket för att vinna fansen, tyvärr haha. Men jag tror på succé. Han har ju trots allt vunnit Asian Young Player of the Year! ;)

Upp med hakorna Gooners och Spana in ljuset vid slutet av tunneln.

Kommentarer
Postat av: Gusten

Frågan är väl lite om huruvida Park är värvad för sin skicklighet eller för de marknadsmässiga fördelarna som kommer tillsammans med hans Sydkoreanska medborgarskap nu när Arsenals sponsorkontrakt snart ska förnyas?

2011-08-30 @ 21:36:40
Postat av: M*

- Den jäveln dissade Lille för Arsenal. Hate him!

2011-09-01 @ 15:26:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: cv writer

I know this person. He ia a good sportsman.

2011-12-13 @ 14:20:40
URL: http://cvresumewriters.com/cv-writer.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0