Arsenal v Sunderland

Fabregas chockerande mål som räddade oss från superfiasko på Stadium of Light

Att försöka beskriva känslan efter gårdagens match, för er, är nog ganska onödig. Lyckan efter Arsenals otroliga mål, chocken men ändå inte världens undergång när Rosicky blåste straffen, ilskan och besvikelsen efter Sunderlands kvittering, upplevde vi allihop. 1-1 stod det efter 95 (!) spelade minuter. Vare sig man vill det eller inte.

Matchbilden var ganska annorlunda idag med tanke på slutresultatet. Sunderlands bollinnehav var mycket högre än Arsenals, men ändå tog vi ledningen efter 12 minuter och höll det in i det sista. Men vad hjälper det när domaren låter tilläggstiden gå över satta 4 minuter och Arsenal går miste om 2 poäng.

Jag tycker att våra gubbar spelade otroligt halvhjärtat större delar av matchen. Arshavin gör det visserligen alltid nu för tiden, men Chamakhs dueller till exempel... inte coolt. Däremot spelade Almunia riktigt riktigt bra och det gjorde Koscielny och Squillaci också. Nasri kämpade på ordentligt och frisparken han tog vad exemplarisk. Det suger bara att han inte fick in den.

Vi blev inte bara av med 2 poäng igår. Fabregas och Song kommer också saknas från spel av olika anledningar. Fabregas påstås ha problem med sitt baklår och Song fick ju två gula och blev alltså avstängd.

På tisdag far vi till White Heart Lane och Tottenham för säsongens första Carling Cup match. Kommer vi inte med 3 poäng därifrån så är det skamligt. Men något tvivel att vi kommer klara av det finns ej inom synhåll! Bara inte vår skadelista fäller krokben på oss i jakten på titeln!