Arsenal v Partizan Belgrade


Arshavin och Wilshere efter kanon-passningsspelet. 1-0

Måste säga att tisdagens match mot Partizan inte var lika smärtsam att kolla på som helgens mot WBA. Wilshere och Arshavin gjorde mycket bra ifrån sig vilket var kul att se! 3-1 är ett hyfsat rättvis resultat som ganska bra speglar matchbilden.

Samarbetet mellan Arshavin och Wilshere var grymt, samarbetet som tillslut ledde fram till 1-0 målet för Arshavin. Dock kan jag tycka att mot slutet så blev passningsspelet och dribblingarna lite får långa. Wilshere kunde mycket väl ha fått ett mål om han hade satsat och skjutit lite mer.

Straffarna var något som styrde matchen lite hit och dit. Man såg redan tidigt i matchen att Partizan skulle få en straff i och med Arsenals oansvariga spel i straffområdet. Dock trodde jag aldrig att straffen skulle komma för hands på Denilson, i 32a minuten. Sen att Arshavin missade sin straff var inte okej, det kanske är lätt att säga i efterhand men om Chamakh hade klivit fram och tagit straffen så tror jag att han hade klivit av planen med två poäng, och Arsenal hade kunnat sätta punkt för matchen tidigare.

Fabianski var inte så pjåkig heller. Det är lätt att snacka gott om honom efter den räddade straffen mot slutet men under hela matchen så var han helt okej. Verkligen inte sämre än Almunia men verkligen verkligen inte bra nog för att stanna någon längre tid.

Vinst blev det hur som helst! Kanon, och på söndag väntar Chelsea. Det kommer gå bra.

Kommentarer
Postat av: Belgraded

http://www.e24.se/lifestyle/resor/belgrad-forutspas-att-bli-nasta-barcelona_2049839.e24


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0