Blir vi en dansk fattigare i januari?


Sjubarnspappan tycker att han slösar sin tid på Arsenals bänk...

Det ryktas just nu om att Bendtner planerer flytt från Emirates. Han är trött på att bara sitta på bänken där han (enligt honom) slösar sin tid. Han är enligt Wenger inte 100% match fit än, men när han blir det så kommer han få speltid.

ABs rubriker är att dansken "hotar" med att lämna klubben, men med tanke på de som står före honom i striker-kön (Chamakh och RvP) så tror jag vi kan klara oss helt okej utan honom. Så hota är nog inte rätt ord att använda.

Lösningen på Bendtners problem kan sitta i ett byte mellan honom själv och Bolton Wanderers mittback Gary Cahill. Detta kan självklart bara vara snack från allas sida, men jag tror att det skulle vara ett riktigt intelligent byte från Wengers sida. Arsenal har två grymma strikers och har inget behov just nu av en tredje med uppblåst ego. En extra mittback däremot! Speciellt i och med Vermaelens långdragna hälskada och Koscielnys konstanta röda kort (^^).

Vad säger ni? Skulle vi gå miste om en framtida superstjärna om dansken lämnar klubben för Wanderers?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Superstjärna är väl lite att ta i men jag tror att han kan bli en viktig kugge i Arsenal som inhoppare. Arsenals svar på Uniteds Ole Gunnar Solskjær

2010-11-14 @ 18:32:25
Postat av: Alexander

Bendtner kan bli riktigt stor. Vore katastrof om vi släppte honom också... Han är underskattad i vårt lag, men ack så viktig inhoppare. Svårt att finna. Skulle även kunna starta.Vi skulle heller kanske inte ha gjort oss av med Eduardo :P

2010-11-29 @ 18:46:23
URL: http://alexanderism.blogg.se/
Postat av: Beatrice

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-13 @ 05:47:13
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0