WC2010 Representanter - Målvakt, back och mittfält



Målvaktsmässigt har vi inga representater. Almunia har ingen chans mot Casillas och Fabianski är inget förstahandsval för Polen. Det är synd tycker jag, att vi inte har några riktigt bra målvakter... Det hade vart bra för dem båda att få lite speltid under sommaren och speciellt för Fabianski som måste skaka av sig lite efter denna säsong.

Från backpositionen har vi tre Arsenalspelare med i Syd Afrika: Clichy, Gallas och Sagna. Bacary Sagna är första högerbacks-valet för Frankrike så honom kommer vi få se mycket av i sommar :). Clichy däremot är är tredjehandsval bakom Abidal och Evra, så han kanske inte kommer få så otroligt mycket speltid, och Gallas är klar för spel once hans skada är borta. Senderos och Eboué kommer också representera sina respektive länder (Schweiz och Elfenbenskusten) i sommar.

TYVÄRR kommer vi inte få se Vermaelen alls i sommar, men på ett sätt är det väl bra eftersom att han har haft ett otroligt tufft år har nu chansen att recover-a lite tills nästa säsong!

I mittfältet har vi också gott om representanter. Abou Diaby lär få spela för Frankrike i och med Diarras och Vieiras frånvaro. Något som är helt otroligt är att Samir Nasri inte fick en plats i truppen som kommer åka i sommar... Det har jag riktigt svårt att förstå. Song kommer att spela för Kamerun och Fabregas är självklar i Spaniens trupp.

Walcott ser ut att bli startelva-material för England i sommar, vilket är kanon. Varken Denilson eller Rosicky kommer tyvärr att delta... vilket är synd, för lite speltide hade gjort dem gott.

Striker-watch i WC2010 återkommer jag med.

Kommentarer
Postat av: Salcin

Ebouè kommer också att delta ;)

2010-05-30 @ 15:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0