Spotlight: Sol Campbell


Campbell drog inte ut på sin andra debut

Eftersom att Sol Campbell med största sannorlikhet kommer göra sin första start för Arsenal imorgon sedan 2006 så tänkte jag att det kan vara bra att ha koll på vem han egentligen är. Vad har han gjort för Arsenal? Varför kommer han tillbaka? Har han inget bättre för sig?

Campbell kom till Arsenal för första gången i Juli 2001 och lämnade klubben år 2006 efter Champions League-finalen mot Barcelona (där de förlorade 2-1, Campbell gjorde Arsenals enda mål). Han var inräknad i "The Invincibles" säsongen 03/04 då Arsenal inte förlorade en enda match på hela säsongen. Dubbelvinst-säsongen 2002 (ligavinsten och FA-Cup vinsten) spelade han också.

Efter att ha spelat 6 säsonger i Arsenal så drog han till Portsmouth och spelade 95 matcher på tre säsonger. Och nu är han tillbaka i Arsenal, haha. Sedan september har han tränat med laget och hade inga planer på att återvända när han började träna, vilket är lite konstigt. Men så är det och hittills har det ju gått helt okej för honom!

Imorgon får han leva upp till sina löften om att stoppa Rooney. Det kommer nog gå finnemang. Han har ju Wengers stöd till 100, så varför inte?

Källa

Kommentarer
Postat av: jch

Trevligt att du har startat den här bloggen. En bra blogg, som jag kommer att gå in på ofta.

2010-01-31 @ 12:56:29
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/
Postat av: jch

Trevligt att du har en Arsenalblogg. En bra blogg, som jag kommer att gå in på ofta.

2010-01-31 @ 13:38:43
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0