Arsenal v Liverpool


En sådan blåtira skulle man ha alltså...

Arsenal - Liverpool alltså. 1-0. Take that alla som börjat tvivla på laget! Haha... Jag var och såg matchen på en resturang i Nyköping så därför kunde jag som sagt inte blogga, men här kommer mina tankar om matchen:

Manuel Almunia kan jag börja med att nämna. Vad hände med honom? Det var nästan så att man fick en flashback till fjolårets säsong. Han tog bollarna som kom flygandes mot honom. Han släppte inte förbli något alls. Tummen upp till spanjoren tycker jag. Hoppas det har vänt helt för honom nu. Vi behöver det till nästa onsdags möte med Porto!

Nicklas Bendtner! Vad har hänt med laget egentligen?! Haha, att se Bendtner faktiskt göra lite bra grejer var otroligt kul. Tyvärr sumpade han lite målchanser men vilket attityd-ändrig rörande hans spel! (Okej, tuggummit, gél-håret, de helvita strumporna och den uppvikta tröjkragen är väl lite väl... men that's why we all love him! Haha). Det var kul att se honom tillbaka. Fick han kanske en självförtroende-kick från startelva-platsen?

Liverpool var inte riktigt med i matchen. Okej att jag såg matchen utan kommentatorljud, men det var en av de segaste matcherna jag sett! Till och med Turkiet-Kroatien sommaren '08 var mer händelserik än denna match! Liverpool gjorde ingenting och under hela matchen tror jag att de hade ca 5 målchanser varav en egentligen kunde ha blivit mål! Tråkigt från deras sida! Dock fick de ju en läskig frispark i slutminuten som Fabregas sedan tog ner på armen, och det kanske skulle ha blivit straff... Men domaren dömer och Arsenal fick med sig tre poäng.

Diverse Arsenal-spelare tänkte jag skriva lite om också. Arshavin spelade inget speciellt alls. Han hade lite glöd i början men som vi fick veta efter matchen, så skadade han sig någon gång under spelets gång (gång gång gång) och blev utbytt i slutet. Walcott kom in och gjorde liten skillnad. Nasri skadade sig också tidigt i matchen så att Rosicky fick komma in, och jag personligen gillar verkligen Rosicky så det var kanon! Det var ju också han som krossade bollen till Diaby som gjorde 1-0 målet (otroligt snyggt måste jag säga!).

Bild-valet till det här inlägget kanske ni undrar om... Jag ville bara lägga upp en bild på Vermaelens otroligt supersnygga blåtira från Chelsea-matchen! Haha, är det bara jag som tycker att den är grymt snygg?! Dock är den värre när man ser den på TV... Haha.

Kommentarer
Postat av: anne

Blåtiror kan man nog hålla sig ifrån...

2010-02-11 @ 21:16:26
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ester

vetu om arshavin kommer vara borta i 100 år? dör isf

2010-02-11 @ 21:56:45
URL: http://esni.blogg.se/
Postat av: jch

En skön seger.

2010-02-15 @ 19:01:52
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0