Post-match funderingar: Arsenal v Donetsk


IQ-befriade funderingar dyker ibland upp i mitt huvud under match...

Efter/under varje match jag ser på så dyker alltid konstiga tankar upp i mitt huvud haha. Min hjärna spårar ibland iväg från den pågående fotbollen och ofta så glömmer jag dessa tankar snart efteråt. Men nu har jag ju som sagt lite anteckningar och tänkte dela med mig av dessa tan kar. En del är också frågor som ni kanske har svar på?

En sak jag bara kom att tänka på är att Donetsks tjeck Tomas Hübschman heter sötman i efternamn. Men han var inte speciellt söt.

Jack Wilsheres låga tyngdpunkt är något som jag stör mig på vid varje match. Det är ju kanon att han har så låg tyngdpunkt för det bidrar ju mycket till hans skills, men han flaxar så otroligt mycket med armarna när han springer! Han liksom springer med konstant böjda knän och flaxande armar... Någon mer som har tänkt på det?

Jag som mediaelev tänker ofta på jobbiga saker. Ämnena vi läser i skolan förstör ens liv seriöst, för man lägger alltid märke till jobbiga saker så som olika typsnitt och deras läsbarhet. Sverige till exempel hade mekan-typsnitt på ryggarna under Holland-matchen, vilket är ytterst ovanligt inom fotboll då alla har grotesker. MEN! Det som har med Arsenal att göra är att de alltid har endast gemena bokstäver på sina Champions League ställ och endast kapitäler på PL ställen! Någon som vet varför de gör så?

Den där kortside-domaren (Additional Assistant Referee) höll i något som liknade en svart plastpinne. Jag misstänker att detta var hans form av flagga, men vad är det han håller i? Och hur fungerar den?

Sen fick jag också för mig efter att Walcott blivit inbytt att han har blivit snabbare! Men det stämmer förmodligen inte... mycket snabbare än vad han redan är är nog svårt att bli... haha.

Kommentarer
Postat av: anne

Jag tror jag har svaret på allt!!!!

2010-10-22 @ 13:53:22
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0