Mini-nyheter 100323


Är det bara jag som saknar favorit-chaufförens blonda hår..?


Äntligen hemma efter 48 timmar... någon annan stans. Här kommer lite "senaste nytt":

Ingen i laget skulle vilja ha Nicklas Bendtner som chaufför. Jag håller med. Almunia däremot, han var mest populär. Gael Clichy gillades också. Sen var det många i "Right Man for the Job" som valde Mannone som deras chaufför bara för att han såg ut som en... och det är ju bra att veta! :)

Arshavin har nyligen uttalat sig om Bendtners "återkomst". Han anser att det faktum att de har Bendtner med sig på planen har gjort det mycket lättare för laget. De har fått mer utrymme och Arshavin själv behöver inte spela den centrala striker-rollen i laget. I och med hans läng så kunde Arsenal tidigare bara använda sig av låga bollar i straffområdet, men med superNick på G där framme, så lyfter spelnivån drastiskt.

Klagomålen på Vermaelens röda kort har avslagits och hans matchavstängning kommer ha omedelbar verkan, tyvärr. Det blir första matchen som Vermaelen missar sedan han kom till klubben. Hur ska vi klara oss med Silvestre och Campbell bak i matchen mot Birmingham på lördag?

Kommentarer
Postat av: Gusten

Jag tror att Arsenal väljer Song & Silvestre som mittbackar mot Birmingham så att Campbell ska orka spela mot Barcelona.

2010-03-23 @ 16:47:16
Postat av: Anonym

Arsenal måste skaffa en ny målvakt för att bli väldens bästa lag för Almunia gör för lätta tabbar !!!

2010-04-03 @ 23:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0