Mini-nyheter 100304



Arshavin och Denilson är tillbaka i truppen inför Burnley-matchen i helgen, vilket är riktigt goda nyheter! Tyvärr är inte Song, Gallas, Campbell och Vela uteslutna pga av skador och avständningar. Diaby har en 50:50 chans att vara spelklar.

Wenger har ännu inte kunnat sätta ett realistiskt come-back datum för Ramsey, eftersom att det är aldeles för lång tid kvar för att kunna uppskatta. Det är en stor skada men inte karriärshotande. Han kommer behöva lång tid på sig att komma tillbaka, och med tanke på att han just nu inte är speciellt optimistisk så kan det dra ut på tiden. Klubb och supportrar kommer hur som helst ge honom allt stöd han behöver och förhoppningsvis går allt som det ska.

Igår spelades som jag tidigare skrev om, många tränings-landskamper inför VM. Bland annat gjorde Bendtner mål mot Österrike när Danmark förlorade 2-1. Ryssland spelade lika mot Ungern, fast utan Arshavin i spel då. RvPs Nederländerna vann över USA, och England, med Walcott i startelvan, vann över Egypten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0