Arsenal v West Ham United


Superman-uel räddar straff

Ännu en match som var vid liv in i det sista. Arsenalgänget leder nu ligan åtminstonde tills imorgon då Man Utd möter Liverpool och Chelsea möter B'Burn. Det fanns ett antal nämnvärda händelser i matchen som jag tänkte break-a down:

Denilson målar redan i 5e matchminuten. Jag fick upp hoppet när det målet kom. Jag tänkte att vi kanske kunde börja döda matcher tidigare nu, så vi slipper hjärtattackerna mot slutet, men icke. Vi ska fortfarande vänta till sent sent att avgöra. Det var hur som helst ett snyggt mål och det gillar vi :)

Vermaelens röda kort var ju ett skämt. Det var knapp kroppskontakt och skulle inte ha varit rött kort. Det är extra irriterande eftersom att det är just Vermaelen det handlar om. Han är en tuff spelare som fått sitt share of gula kort den här säsongen, men att sätta rött på det han gjorde ikväll är inte okej. Han kommer nu missa sina första matcher någonsin för Arsenal och det svider, eftersom att vi onekligen BEHÖVER honom!

Almunias straffräddning var ju inget folk fokuserade på och uppskattade 100% i och med Verre's röda. Men vilken räddning. Vilken otroligt oväntad räddning! Grym insats av Almunia idag och det bör faktiskt uppmärksammas. Det känns faktiskt helt okej med honom i målet under de kommande matcherna. Är han helt tillbaka från... svackan? Det vet jag inte, men vi kan inte göra annat än hoppas.

Fabregas avgör matchen i 82a minuten på straff. Det är en solklar straff för hands på WHU-spelaren så det är det inget snack om. Snygg straff, välförtjänt mål av kaptenen. Utan straffen hade han nog tyvärr inte gjort speciellt många mål i matchen. West Ham-spelarna var på honom som Spanien på Arshavin under EM slutspelet 2008...

Bendtners insats var ju inget märkvärdigt idag. Vad som hände kan man ju fråga sig - slut på batterier? Han syndes knappt alls och blev därav utbytt i 57e minuten. Arshavins insats var inte heller perfekt, men han spelade faktiskt helt okej... Han hade det svårt med att komma igenom West Ham-försvaret. Men såklart godkänt overall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0