Spotlight: Laurent Koscielny



För några sekunder sedan bekräftade Arsenal.com signeringen av vår nya mittback, Laurent Koscielny! Vad passar då bättre än en liten spelar spotlight på just honom? :)

24-åriga Koscielny kommer från Franska Ligue 1s Lorient, för vilka han spelade 40 matcher under den gångna säsongen. Tidigare än så representerade han klubbarna En Avant Guingamp och Tours i Frankrike, där han blev framröstad till Årets Bästa Spelare i Ligue 2.

Trots att Koscielny föddes i Frankrike och det faktum att han hjälpte Lorient till en sjundeplats i Ligue 1 så har han inga matcher spelade för det franska landslaget. Detta ger honom en möjlighet att representera Polen, i och med sina polska rötter.

Arsene Wenger om nyförvärvet
: Koscielny är en mittback med stor förmåga och presterade otroligt bra förra säsongen för Loreint. Fransmannen identifieras som mycket stark och utvecklas riktigt fort. Han har visat på stark mentalitet, han är en 'fighter' och mycket tävlingsinriktad.

Laurent Koscielny kommer bära nummer 6 på ryggen och gör sin första match för Arsenal under Emirates Cup-helgen vid månadsskiftet. Det blir intressant att se! :)

Kommentarer
Postat av: Patrik

är 100 procent säker på att detta blir en en till succé värvning av Wenger! ska bli hemskt roligt att se hur han lyckas! kommentera gärna min sida också! XD

2010-07-10 @ 00:18:16
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/
Postat av: Antii

Blir riktigt bra med honom bredvi Vermae o Chamakh där uppe. Återstår att se vilken målvakt vi värvar. Verkar bli Scharzwer från Fulham :)

2010-07-14 @ 13:00:00
Postat av: anne

Nu har jag också länkat hit!

2010-07-18 @ 13:34:14
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0