Holland v Brasilien


Man of the Match - Wesley SNEIJDER!

Vilken match av Holland! 2-1 var välförtjänt som de spelade i andra halvlek!

Början av matchen var hemsk. Brasilien hade övertaget hela halvleken och holländarna spelade inte det minsta offensivt. Vad hände med Robben? Han fick diverse skottlägen men vägrade skjuta, vilket inte är likt honom! Det var det mest frustrerande under hela första halvleken.

Efter pausen kom Holland igen. 1-0 i underläge vänds sakta men säkert till 2-1. Brasilien vek sig HELT och slutade spela. Det pallade inte trycket helt enkelt. Tanken att åka ut i kvarten gjorde att deras spela dog ut... helt. Hollands första mål (som grädden på moset, var självmål) sänkte brasilianarna otroligt mycket. Holländarna behöll sedan trycket framåt och det lönade sig till 100%.

Korten var det lite problem med IMO. Det röda var helt rätt, men det var många tillfällen då kort lyste med sin frånvaro... Tyvärr blev det mycket filmande från Hollands sida genom hela matchen, vilket är otroligt synd för det är det mest osportsliga jag kan tänka mig.

Holland är hur som helst vidare till SEMIFINAL där de möter antigen Ghana eller Uruguay. Jag tror STARKT på final för the flying dutchmen! :D UNDERBART.

Kommentarer
Postat av: anne

WOOHOOOOOOO!!!!

2010-07-02 @ 18:33:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: 25_Slak

Ja, allt annat än final vore en katastrof! Väl där så ska den tyska maskinen få smaka på Van Persies vrede över att inte gjort så mkt mål. Jag gissar på minst tre i finalen för honom! :)

2010-07-04 @ 10:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0