HOLLAND I VM FINAL 2010!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jag kan ju inte påstå att det är v.Persie som har tagit laget till final, men det är klart han har bidragit lite ;) Fantastisk match av Sneijder som vanligt, Robben spelade bra men är lite väl vänsterfotad.

Skillanden tyvärr mellan Holland och Tyskland i finalen är att tyskarna faktiskt har utklassat motståndet spelmässigt och inte bara målmässigt (vilket holländarna i och för sig inte har gjort heller). Holland har med liten marginal vunnit alla matcher och Tyskland har verkligen storspelat.

Hellre förlust mot tyskarna än spanjorerna i final.

Men det är VM GUL vi strävar efter :D

Kommentarer
Postat av: anne

WOHOOOO!!!!!

2010-07-07 @ 09:06:18
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: 25_Slak

Tror på seger vilka Holland än får möta. Går man till final utan att egentligen har gjort en enda riktigt bra match så har man fru fortuna på sin sida... Men jag säger tvärtom, hellre en final som garanterar en ny nation som världsmästare. Så jag hoppas på Spanien i final. Om du vill tjäna lätta pengar på kvällens match så ska du spela 1-1, har själv dragit två lax på det och ser framemot morgondagen då man är lite rikare! ;)

2010-07-07 @ 12:23:05
Postat av: Arsenal<3

Holland var bättre än Uruguay:) men de borde inte ha slagit Brasilien som var så mycket bättre! Jaja vem bryr sig go Germany:P

2010-07-07 @ 13:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0