Spotlight: Thomas Vermaelen


'The Verminator' har startat samtliga Premier League-matcher sedan han kom till klubben

Thomas Vermaelen, som så fyndigt har fått smeknamnet "The Verminator", förtjänar denna bloggs andra Spotlight efter reduceringsmålet på Emirates idag. Och även om han inte hade gjort målet så hade han förtjänat det med tanke på hans prestation i samtliga Premier League-matcher sedan han signa för Arsenal.

Vermaelen kom till Arsenal i juni 2009 och debuterade 15 augusti mot Everton. Vi som såg matchen blev nog mycket lättade när vi såg att den nya superbacken och f.d kaptenen från Ajax kunde göra mål. Fler blev det också. På 34 spelade matcher har belgaren gjort 7 mål. Han är också första Arsenal-spelare någonsin att få 'Player of the Month'-priset båda sina två första månader i klubben.

Det spekulerades mycket kring om han, relativt liten som han är, skulle kunna platsa i Premier League som mittback. Men det råder inget tvivel om att han passar in helt perfekt. Samspelet med William Gallas har gått finnemang och förhoppningsvis håller han sig skadefri säsongen ut.

Och till alla er som uttalar hans namn 'VVVermalen': Det är så fel. Han heter 'Fermalen' och inget annat. Det är inte som att folk skuttar runt och uttalar van Persies 'van' med V, eller hur? Jag kan också påpeka att han har ett extremt speciellt utseende, som jag anser är mycket vackert och skräckinjagande. Min otroligt belgiska kompis påstår att det är ett vanligt drag hos just belgare, haha!

Källa

Kommentarer
Postat av: ester

du glömde nämna hur läskigt blendade vacker han är. vilket är ett typiskt drag för oss belgare.

2010-01-31 @ 22:14:48
URL: http://esni.blogg.se/
Postat av: ester

nöjd

2010-01-31 @ 22:24:06
URL: http://esni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0