Inför Arsenal v Manchester United


Arsenal firar Arshavins sena mål mot United i augusti

Ingen har missat att Arsenal spelar en av sina viktigaste matcher den här helgen. De möter Manchester United för andra gången den här säsongen, nu hemma på Emirates. 29 Augusti spelades den första matchen mot United, då vi förlorade med Arshavins 1 mål mot Uniteds 2.

Wenger har en del att säga om morgondagens match,
men det är inget som chockerar riktigt. Han säger att förra årets match mot Manchester United inte betydde lika mycket som årets gör, eftersom att Arsenal inte var med i title-race-et förra året. Att Arsenal-United matcherna är både tuffa fysiskt och psykiskt, men de utlovar alltid bra fotboll påpekar han också. Som det ser ut för tillfället så startar Campbell, Bendtner och Nasri istället för Vermaelen, Eduardo och Vela.

Arsenal har plockat 24 poäng från de senaste 10 matcherna och Manchester United har 13 från de senaste 5. Något som är lite smått oroande är att Rooney har gjort sju mål under dessa 5 matcher också, så honom håller inhoppade Sol Camplbell förhoppningsvis koll på som han har lovat.

Angående Aston Villa krysset i onsdags säger Wenger att spelarna blev frustrerade men han är fortfarande nöjd över 4 poäng mot Villa den här säsongen. Arsenal är det enda top fyra laget som Villa inte har slagit, och det duger för honom. Jag håller inte riktigt med, för den matchen skulle de ha vunnit!

Källa

Kommentarer
Postat av: ester

jag gillar att du skriver kort (men inte för kort) och sammanfattande. you go guuurlfriend.

2010-01-31 @ 00:05:33
URL: http://esni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0