Arsenal v Manchester United

Ferguson vann grannfejden mot Wenger även denna gång

Det var det, det. 3-1 till Manchester United. Matchen började med övertag från Arsenals sida. Detta höll i sig i ca 15-20 minuter, sen tog United över.

Mål nummer ett påstås ha varit 'världsklass' från Nani då han fintat bort tre Arsenal-försvarare och sedan chippat in bollen bakom Almunia. Andra målet står Rooney för och här är det Denilson och Gallas som inte gör ett skit. De slutar springa efter några meter och ser inte Rooney komma i full fart bakom dem, så det kan ju bara resultera i en sak: 2-0. Uniteds avslutande mål görs av JS-Park i 53e minuten. Vermaelen reducerar till 3-1 efter 80 spelade minuter, men det gjorde liten skillnad. Manchester United tar 6 poäng av 6 möjliga mot Arsenal den här säsongen.

Det var knappt något som fungerade för Arsenal idag. Denilsons självmålstradition fortsätter, fast idag fick han inte riktigt in den. Tycker synd om honom, jag menar, han har ju faktiskt gjort diverse bra saker den här säsongen! Tyvärr tar misstagen över. Arshavin missade bollen som vanligt mot United och hittade inget samspel med varken Rosicky eller Fabregas. Almunia får, trots det påstådda självmålet, helt godkänt betyg. Han gjorde vad han kunde i alla situationer och gjorde inte bort sig som vanligt. Bendtner och Walcotts inhopp kom försent och förlust är ett faktum.

Nu ser vi fram emot en ännu tuffare match nästa vecka. Chelsea står för motståndet.