Gallas skriver på två-års kontrakt



Trots det att William Gallas är 32 år gammal så har Wenger gått med på att strunta i sin policy (bara ettårs-kontrakt för spelare över 30) och gett Gallas ett förlängningskontrakt på två år. Just nu är Gallas skadad, och Wenger vet att i fransmannenes ålder så är det lättare att dra på sig skador, men det stoppade honom inte.

Däremot kommer Gallas få mindre i lön än vad han får nu. Wenger resonerar att om Gallas bestämmer sig för att avsluta sin karriär hemma i Frankrike kommer han inte få i närheten av så mycket betalt som han får/kommer få hos Arsenal, och vill att han börjar tänka på det.

Det har länge nu vart snack om att Gallas lämnar oss till sommaren, men jag är glad att han stannar. Det var redan snack förra säsongen om att han skulle dra, men efter det nyfunna sammarbetet med Vermaelen så tror jag inte att speciellt många är ivriga när det gäller fransmannenes framtida exit.

(Dessa nyheter har inte bekräftats på Arsenal.com än, så det finns en liten liten chans att de inte stämmer, men trots källkritik tror jag nog att Gallas stannar ett tag till).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0