Diverse prisutdelningar efter gårdagens förlust


Fabregas blir utsedd till EA Sports Player of the Month

Är helt utmattad just nu efter en otroligt lång skoldag, så om något i inlägget verkar helgalet så vet ni varför haha. Jag ville hur som helst bara notera de sakerna som har hänt sedan gårdagens match.

Bland annat så har Fabregas blivit utsedd till EA Sports Player of the Month, med 60% av alla röster. På andra och tredje plats kom Thomas Vermaelen och Tomas Rosicky, med 20, respektive 10% av rösterna.

Rosicky ska dock inte deppa över att inte ha vunnit detta pris:
han vann nämligen Goal of the Month i januari månad istället med 26% av alla röster. Även här finner vi Vermaelen på en andra plats med 20% av rösterna. Jag röstade på Rosicky i denna 'tävling' men dock inte på målet som vann. Det var tjeckens mål mot Bolton som vann, medans jag röstade på kvitteringsmålet mot Everton...

Spelaren som denna gång har uttalat sig efter en tung förlust är Clichy. Han berättar att laget inte får hänga med huvudena pga förlusten. Vi har sett mycket under säsongen att alla lag kan tappa poäng mot vilket lag som helst, så nu när vi inte har någon press på oss måste vi ta tag i livet och vinna matcher!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0