Arshavin är i farten igen


En liten del av min Arshavin-kollektion som hänger fint på väggen här hemma

I dagens 'Mail Online' kan vi läsa om Arshavins senaste klagomål, haha. Han berättar att det är omöjligt för Arsenal att vinna Premier League med honom som förste-striker. I landslaget är han bekväm som andre-striker och har funnit sig i en vänster-anfallande position i Arsenal. Han kritiserar däremot inte Wenger för att ha satt honom i den positionen längst fram eftersom att Wenger bara agerade utan val i en krissituation (med RVP borta m.f).

Så varför kan ryssen inte finna sig i sin nya position? Ja, som många vet är han en av de kortare spelarna i PL (Paul Scholes är dock två cm kortare, haha) och det är svårt att fightas om bollen i målområdet. Speciellt när det gäller luftkamper. Han föklarar att sina 172 cm fungerar för honom och han har lärt sig att utnyttja sin höjd (eller brist på rättare sagt) men det är som sagt svårt när han är hälften så stor som backarna i motståndarlaget.

Jag tycker att 'Shavi' (eget smeknamn på honom... förklarning kommer i separat inlägg någon gång, haha) passar mycket bättre som vänstervinge med någon annan på topp och Fabregas bakom sig, men det är svårt nu när alla andra är skadade. Däremot tror jag nog att Wenger kan stoppa upp Nasri eller Eduardo på striker-positionen för de har åtmistonde lite höjd haha.

Kommentarer
Postat av: hilääli minoosh

- om du menar på VM så vet jag faktist inte ... :( Turkiet är ju inte med såå .. :P

du då ? :D

2010-02-05 @ 21:11:26
URL: http://hilals.blogg.se/
Postat av: hilääli minoosh

jaa shiit 2008 var dom ju riktigt grymma, haha folk blev ju helt galna här i göteborg och åkte runt i bilen och tuta och hade turkiets flagga och sånt, flippat asså :D

jahaa okej va tråkigt att inte ryssland e med :(

2010-02-05 @ 21:24:17
URL: http://hilals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0