Arsenal v FC Porto


Ljud från ArsenalTV, TV från Livestream-sida, Textkommentarer från Twitter och chattning på MSN

När matchen visas på Viasat, så har man fullt upp med annat haha. Vi har bara Canal+ här hemma, så det blir denna version när matchen inte visas på TV.

2-1 efter 93 spelade minuter. Inte helt världelöst inför hemma-mötet, men vi kunde helt klart ha spelat bättre. Jag känner lite att det här kommer vara ett ganska klagomål-rikt inlägg, men here goes i alla fall:

Lucas Fabianski. The man, the ledgend... eller kanske inte? Det är ett mysterium varför Wenger spelar honom. Visst, han tror på sina spelare men det finns en viss gräns som han har cross-at gällande Fabianski. Det räcker inte att påstå att han kanske blir bättre in the future, för vi behöver världsklass IDAG! NU! JETZT!

Bendtner är lika klumpig som vanligt när det gäller målchanser. Han hade en del fina chanser idag, men det blev inget av det. Denilson imponerar INTE och Fabregas hänger med huvudet en aning för mycket. Visst, han blev överkörd denna match, men komigen! Diaby var nog den spelaren som fick saker att hända ikväll, inte mycket på gång någon annan stans.

Sen måste man ju nämna Hansson lite... Hansson, Hansson, Hansson. Jag va villig att blunda för misstaget gällande Henry's handboll, men idag! Rosicky skulle ha haft straffen, Portos mål borde ha blivit bortdömt. Vad händer med tabbarna! Och han är vald som förstadomare till VM... Men nog om domaren. Det var trots allt inte enbart hans fel att vi förlorade.

Arsenal måste helt enkelt komma igång i matcherna tidigare och sluta släppa in mål inom de första 10 minuterna, Wenger måste spela Mannone fram tills nästa säsong och grattis Fabianski till Portos MVP för kvällen.

Kommentarer
Postat av: Nede

Hah vilket sammanträffande vi kollade visst på samma stream :)

2010-02-18 @ 18:49:51
Postat av: Nede

vi kollade på samma kanal visst :D/ det fanns en bra arsenalblogg som den hära men den killen började på arsenal.se och det börja bli tråkigt att klicka in på hans blogg jag hoppas du fortsätter såhär och kör ditt eget istället för att tjäna pengar som han

2010-02-18 @ 18:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0